top of page
Activiteiten
loohof 5.PNG

Koffie Drinken in de huiskamer

Dagelijks, m.u.v. de woensdag, kunt u vanaf 10 uur binnenlopen en onder het genot van een kopje koffie of thee samen  nieuwtjes uitwisselen en elkaar ontmoeten. 

Sameneten_2022_1.jpg

Samen eten

Elke maandagavond wordt er om 17.00 uur een heerlijke drie gangen menu geserveerd, bereidt door onze koks. Uiteraard houden wij rekening met vegetariërs. Kosten 7 euro voor leden ,10 euro voor niet leden

Schilderen_4_10_2022_5.jpg

Schilderen

Op dinsdagmiddag vanaf 14 uur is er recreatief schilderen. Iedereen kan op zijn/haar manier aan een leuk schilderij of tekening werken.  De meeste mensen gebruiken hierbij eigen materialen.  Buiten de gebruikte drankjes zijn hier voor leden geen kosten aan verbonden, niet leden 3 euro. Regelmatig worden er schilderijen in het gebouw opgehangen. 

Klaverjassen_4-10-2022.jpg

Klaverjassen (Amsterdams)

Op dinsdagmiddag om 14 uur wordt geklaverjast door een aantal viertallen in wisselende samenstelling. Voorop staat hier de gezelligheid. Buiten de gebruikte drankjes zijn hier voor leden geen kosten aan verbonden, niet leden 3 euro.

Sjoelbak.PNG

Spellenmiddag

Elke donderdagmiddag vanaf 14 uur is er een spellenmiddag waar o.a. kan worden gesjoeld en gerummikubd. Buiten de gebruikte drankjes zijn hier voor leden geen kosten aan verbonden, niet leden 3 euro.

Bloemschikken_24_1_2022.png

Bloemschikken

Elke donderdag om 10 uur is er bloemschikken. Onder begeleiding van 3 vrijwilligers kunt u een mooi bloemstuk maken voor thuis. Kosten zijn 1,50 euro voor leden en 4,50 euro voor niet leden, exclusief koffie en thee.   U hoeft alleen maar een potje of schaaltje mee te brengen.

koersbal.png

Koersbal

Op vrijdag vanaf 10 uur wordt er een wekelijkse competitie afgewerkt door een achttal mensen met een koersbal. Dit is een bal met afgeplatte zijkanten.  Buiten de gebruikte drankjes zijn hier voor leden geen kosten aan verbonden, voor niet leden  3 euro.

kaarten_21_10_2022.jpg

Klaverjassen

Op vrijdag vanaf 19.30 wordt er door de kaartclub Joker troef in competitieverband geklaverjast. De leden zijn niet alleen lid van de Loohof maar ook van Joker troef.  

Bingo2022_1.jpg

Bingo

Elke derde donderdag van de  maand  vanaf 19 uur houden wij een bingo met leuke prijzen. Wij draaien 5 rondes. Voor uitleg kosten zie weekprogramma. Drankjes en snack zijn voor eigen rekening.

Bewegen_28_10_2022_2.png

Bewegen voor ouderen

Op vrijdagmiddag vanaf 14 uur is er bewegen voor ouderen. Op een ontspannen manier en onder begeleiding van een muziekje worden alle gewrichten lekker losgemaakt. Deelname is gratis voor iedereen, exclusief consumpties. 

Sociaalteam.png

Sociaal kernteam

 Wist u al dat het sociaal kernteam van de gemeente Overbetuwe een spreekuur houdt in het ontmoetingscentrum? Elke woensdag van 11.30 uur tot 12.30  kunt u binnenlopen in de Loohof.

bottom of page